אנה לוטן Anna Lotan גרינו גולד

גרינו גולד עם אבקה רפלקסיבית זהובה Greeno-Gold של אנה לוטן Anna Lotan

נגיעה אחת של נוסחה מתקדמת זו, של קרם פעיל לעמעום ולהרפייה של קמטוטי ההבעה, תספיק לקבלת מראה זוהר וחלק.



תכונות התכשיר
· מתאים לעור יבש בעל נטיה לקמטוטי הבעה סביב לקונטור העיניים ובפרט להכנת העור לאיפור חגיגי לאירועים מיוחדים.
· לשימוש מתחת לאיפור – או כנגיעה קלה מעל למשחת איפור בסיסי, למתן תוספת זוהר לעור הפנים.
· מבוסס על ביוטכנולוגיה מתקדמת (פפטידים) הפועלת להפחתת מראה הקמטים.
· התכשיר עשיר ביותר בצמחי מרפא ותמציות פעילות המרגיעות את העור, בויטמינים ונוגדי חמצון.
· להשגת החלקה מירבית הוספו "חמאות" צמחים ושמנים מובחרים המעניקים מגע משיי לעור.
· חלקיקי אבקה רפלקטיביים "מאירים" את קווי הצל שיוצרים הקמטוטים כך שיראו הרבה פחות!
· ובנוסף - גרינוטוקס גולד מכיל אבקת זהב שתעניק לעור מראה זוהר במיוחד!
  • יצרן:  אנה-לוטן
  • מקט: 789
  • ספק : אנה לוטן
: 131

במבצע: 119

מידע נוסף

רכיבים פעילים
o
מבוסס על קומפלקס מולקולות צמחים שעובדו בעזרת ביוטכנולוגיה (מוגן בפטנט) להגברת החדירות לעור ולפעולה מתוחכמת להחלקת מראה הקמטוטים :

o ג'ינסנג (Ginseng) - הספונינים (גליקוזידים) הפעילים בג'ינסנג מעודדים הרפיה עדינה של שרירי ההבעה. הג'ינסנג נחשב לצמח העוזר לגוף לתמודד ולהתרגל ללחצים מסוגים שונים.
o פורטולקה (Purslane) - לצמח הפורטולקה נודעת יכולת הרפיה של שררים מבלי להתערב במכניזם של אצטיל כולין. צמח מוצילגי המכיל כמות גדולה של אומגה 3 .
o צנטלה (Centella) - בטיפול בבעיות עור הוכחו יכולות ריפוי, הרגעה, ריכוך והגמשת העור. בעבר אף שימשה לריפוי נגעי הצרעת. הסנטלה נחשבת לצמח המעודד סינטזה של קולוגן ועל כן בעלת פעולה חיובית על מניעה וצמצום קמטוטים. יש הגורסים שהיא יעלה בטיפול בעיגולים שחורים מתחת לעיניים.

o "מיוקסינול" - קומפלקס של אוליגופפטידים נוסף המופק ע"י ביוטרנספורמציה של חלבונים המצויים בזרעי הצמח היביסקוס אסקולנטוס. פועל להרפיה עדינה של שרירי ההבעה המתבטאת בהחלקת מראה הקמטוטים. בזכות מקורו הטבעי, נודעת לרכיב זה גם השפעה נוגדת חמצון המסייעת במלחמה בהזדקנות העור ושומרת על גמישותו הטבעית.

o סקואלן - דונג צמחי מעודן המופק משמן זית, מחליק את העור, מרכך ומונע את בריחת הלחות והתייבשות העור. מעניק תחושה נעימה (לא "מכבידה") ומראה זוהר.
o חמאת שיאה שמן טבעי מעץ שמקורו באפריקה המרכך את העור ומצמצם את התאדות הלחות מפניו.
o מלווה – העלים הפרי והשורש מכילים ריכוז גבוה של מוצילגים. מאחה רקמות, ומרכך את העור.
o יערה – פרח צהוב עדין המעדן ומרגיע את העור, מתאים במיוחד לשימוש בתכשירים לעור עדין. עשיר בפלנואידים – לוכדי רדיקלים חופשיים. מיצוי הצמח מכיל ספונינים, ושמנים אתריים בעלי תכונות נוגדות דלקת וגרד ואינוסיטול המשמש כלחותן יעיל.
o שמן חוחובה - דונג צמחי טהור המופק מכבישת זרעי השיח. מכיל אחוז גבוה של חומצות שומן חיוניות (ויטמין F) מסוג לינולאית ואולאית וויטמין E. אינו נוטה להתחמצן, על כן שומר על איכותו ומגן על העור מפני רדיקלים חופשיים.
o שמן אובליפיכה סיבירית – פרי עשיר במיוחד בויטמינים ובחומרי טבעי פעילים. תורם לאיחוי העור, מרגיע ומאזן את המעטה ההגנתי על פני העור.
o ביסבולול - מרכיב טבעי אנטי דלקתי שמקורו בפרחי הקמומיל, תורם להגנה מפני נזקים סביבתיים.
o אלנטואין – תוצר של צמח הקומפרי הידוע בהשפעתו המרגיעה על עור מגורה וביכולת האיחוי והריפוי שלו.
o לבנדר – מרגיע, אנטיפטרייתי, אנטיספטי ותורם לאיחוי העור.
o ויטמין E  - טוקופרול מסיס השמן הינו אנטיאוקסידנט חזק, המונע חמצון של שמנים (המצויים בתכשיר הקוסמטי או בעור) ושומר על גמישות העור.
o חלקיקי אבקה רפלקטיביים – ממקור מינרלי, כמו מיקה וטיטניום דיאוקסיד, המחזירים את האור וממעיטים את הצל שיוצרים הקמטוטים.

הוראות שימוש
:
לפזר מעט, בעיסוי קל בכריות האצבעות על פני אזורי היובש סביב לקונטור העיניים, מעל לשפתיים וביתר האיזורים בהם נוטים להתפתח קמטוטים. התכשיר מעולה לשימוש מתחת לאיפור – או כנגיעה קלה מעל למשחת איפור בסיסי, למתן תוספת זוהר לעור הפנים. התכשיר אינו מתאים לעור שמנוני בעל נקבוביות מורחבות המאופיין בקמטים עמוקים!

15 מ"ל.